Közelgő események

Család születik: felkészítés gyermekágyas időszakra ONLINE

2021. április 24. szombat 10 óra

Azoknak ajánlom a tanfolyamot, akik nem csak a szülésre szeretnének felkészülni, hanem az azt követő érzékenyebb időszakra is. A tanfolyamon a következő témaköröket dolgozzuk fel közösen: SZÜLÉS, SZOPTATÁS, ALVÁS/ALTATÁS, HORDOZÁS, MOZGÁSFEJLŐDÉS. A tanfolyam díja: 9990 Ft/család, mely tartalmazza a tanfolyamról készített 3 órás videót, amely letölthető lesz és bármikor visszanézhető. Továbbá a témakörönkénti jegyzeteket: a SZÜLÉSRŐL 9 oldal, a SZOPTATÁSRÓL 8 oldal, az ALVÁSRÓL 6 oldal, a MOZGÁSFEJLŐDÉSRŐL szintén 6 oldal. A jegyzetekben találhattok további olvasásra szakkönyveket illetve szakembereket elérhetőségekkel, akiket kereshettek, amennyiben a későbbiekben elakadnátok vagy olyan helyzettel találnátok szembe magatokat, amelyben szakértői segítségre lenne szükségetek.
A tanfolyamon való részvétel előleg befizetése mellett lehetséges! Az előleg összege 4000 Ft, melyet a tanfolyamot megelőző 7 napon belül nem áll módomban visszafizetni, de érvényesíthető bármely általam meghirdetett tanfolyamra illetve szolgáltatásra (Zagyvarékas 40 km-es vonzáskörzetén  túl, kizárolag online formában végzett tanácsadásra és tanfolyamra tudjátok érvényesíteni a befizetett előleget, amennyiben azt az adott tanfolyamon nem használjátok fel). Arra is lehetőség van, hogy az előleget átruházzátok más olyan, általatok ajánlott személyre aki szívesen részt venne a tanfolyamon és a további anyagi terheket is átvállalja.

Regisztrálni a következő módokon lehet:

-  a facebook oldalon messenger üzenetben

- a zsofia.ban@gmail.com email címen 

- +36706349615 -ös telefonszámon. 

Család születik: felkészítés gyermekágyas időszakra ONLINE

2021. március 20. szombat 10 óra

Azoknak ajánlom a tanfolyamot, akik nem csak a szülésre szeretnének felkészülni, hanem az azt követő érzékenyebb időszakra is. A tanfolyamon a következő témaköröket dolgozzuk fel közösen: SZÜLÉS, SZOPTATÁS, ALVÁS/ALTATÁS, MOZGÁSFEJLŐDÉS. A tanfolyam díja: 9990 Ft/család, mely tartalmazza a tanfolyamról készített 3 órás videót, amely letölthető lesz és bármikor visszanézhető. Továbbá a témakörönkénti jegyzeteket: a SZÜLÉSRŐL 9 oldal, a SZOPTATÁSRÓL 8 oldal, az ALVÁSRÓL 6 oldal, a MOZGÁSFEJLŐDÉSRŐL szintén 6 oldal. A jegyzetekben találhattok további olvasásra szakkönyveket illetve szakembereket elérhetőségekkel, akiket kereshettek, amennyiben a későbbiekben elakadnátok vagy olyan helyzettel találnátok szembe magatokat, amelyben szakértői segítségre lenne szükségetek.
A tanfolyamon való részvétel előleg befizetése mellett lehetséges! Az előleg összege 4000 Ft, melyet a tanfolyamot megelőző 7 napon belül nem áll módomban visszafizetni, de érvényesíthető bármely általam meghirdetett tanfolyamra illetve szolgáltatásra (Zagyvarékas 40 km-es vonzáskörzetén túl, kizárolag online formában végzett tanácsadásra és tanfolyamra tudjátok érvényesíteni a befizetett előleget, amennyiben azt az adott tanfolyamon nem használjátok fel). Arra is lehetőség van, hogy az előleget átruházzátok más olyan, általatok ajánlott személyre aki szívesen részt venne a tanfolyamon és a további anyagi terheket is átvállalja.

Regisztrálni a következő módokon lehet:

- a facebook oldalon messenger üzenetben

- a zsofia.ban@gmail.com email címen

- +36706349615 -ös telefonszámon.