Szolgáltatások

Ismerd meg szakértelmemet!

Család születik

Szülésfelkészítő tanfolyam

5990 HUF/ pár

3500 HUF/ fő

A tanfolyamon megismerkedtek a szülés folyamatával. Avval, hogy milyen szabályok vonatkoznak a kórházi illetve az otthon szülésre. Mi a kórházi protokoll? Mire számíthatsz a kórházban a szülést követően? Császármetszés vagy természetes szülés? Hogyan tudsz készülni a szoptatásra? Hogyan alszanak a kisbabák? Mit tehettek azért, hogy a kisbabátok alvása pihentető legyen? Hogyan segít a hordozás a mindennapokban? Milyen állomásai vannak a mozgásfejlődésnek? A tanfolyamon résztvevők jegyzetet kapnak, melyek további szakemberek elérhetőségeit és szakmai oldalak és könyvek címeit is tartalmazzák.

Online tanácsadás

4000 HUF

Nem szeretnél utazgatni? Nehezen tudsz a picivel kimozdulni otthonról? Túlmessze vagyunk egymástól, hogy személyesen találkozhassunk? Akkor ezt a szolgáltatást neked találtam ki.

Rengeteg olyan kérdés van -akár hordozással, akár csecsemő gondozással, kisgyermek gondozással kapcsolatban- melyre online kapcsolatban is megtalálhatjuk a választ!

Keress bátran! Egyeztessünk időpontot!

Az ár minden megkezdett fél órára vonatkozik!

Család születik/ egyéni felkészítés

A workshop ára 22900 Ft

Időtartam: 2 óra 

Hogyan készüljetek a szülésre? Császárral vagy hüvelyi úton? Mi vár rátok a kórházban? Mit érdemes magatokkal vinni? Mit tehetsz hogy beinduljon a tejtermelődés? Mi vár Rátok amikor hazaértek a kórházból? Hogyan alszik egy kisbaba? Hol van a baba helye? Kiságyban? A szülők mellett? Mit tehetettek, ha nem tudjátok elaltatni a babát? Milyen hordozó eszközt érdemes választani? Mi legyen a babakelengyében? Ezekre és az ezekhez kapcsolódó kérdésekre kaphatjátok meg a választ az otthonotok kényelmében.